Sport

reageer als eerstzo 4 jun 2017

Regio honkballers pakken winst op Pinksterzondag

DORDRECHT-In het achtste speelweekend van de honkbal overgangsklasse kende Mampaey The Hawks winst en verlies. De Dordtenaren openden zaterdag het tweeluik tegen de runner up van het klassement Onze Gezellen met een nederlaag.In Haarlem was de Noord Hollandse gastheer met 11-1 te sterk voor de Dordtenaren.
Zondagmiddag aan de Krommedijk was de eerste score van de dag voor Onze Gezellen, maar The Hawks met startende werper Jesper Krutzen antwoordde sterk en pakte een 4-1 voorsprong.In de negende slagbeurt was het nog vijf keer raak voor de equipe van trainer Orlando Eduarda. In de gelijkmakende Haarlemse slagbeurt waar de in Dordrecht weer teruggekeerde pitcher Quinn Tram op de heuvel stond scoorde Onze Gezellen nog drie punten. Niet genoeg want de 9-4 zeg was voor Mampaey The Hawks. De Dordtenaren zijn nu de nummer vijf in de rangschikking van de overgangsklasse.
Ook de honkballers van HSV Zwijndrecht kenden een prima Pinksterzondag. Op sportcomplex Bakenstein was er een ruime 13-3 overwinning op Hazenkamp. Na tien speeldagen in de eerste klasse B zijn de Zwijndrechternaren als negende geklasseerd

Geef een reactie