DORDRECHT – Vandaag om half vijf speelt FC Dordrecht in eigen huis de return van de play-offwedstrijd voor promotie naar de Eredivisie tegen FC Emmen. Het eerste duel in het tweeluik eindigde, ondanks het overwicht van de Dordtse elf, eerder deze week in een 2-2 gelijkspel in Emmen. Het is dus erop of eronder voor de ploeg met aanvoerder Suray, die deze week bekend maakte een overstap naar Go Ahead Eagles te maken na dit seizoen, en het beste talent van de Keuken Kampioen Divisie Shiloh ’t Zand in de gelederen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van den Kerkhof en wordt live uitgezonden op ESPN. Mocht FC Dordrecht de volgende ronde bereiken, treft de ploeg NAC Breda wat over twee wedstrijden te sterk was voor Roda JC. Vandaag is het overigens exact tien jaar geleden dat FC Dordrecht na een zege op Sparta voor de laatste keer promoveerde
naar de eredivisie.  voor een leuke terugblik kijk dan terug op : https://dordtcentraal.nl/sport/fc-dordrecht-massaal-toegejuichd-op-vol-statenplein/ (Foto: Stolk Fotografie)

 

 

Informatie ticketverkoop eventuele halve finale play-offs

Mocht FC Dordrecht winnen van Emmen dan zal zaterdag 18 mei om 22:00 uur de kaartverkoop starten voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda . Hiervoor is een uitregistratie vereist. Er zijn enkel bus-tickets beschikbaar. Er worden geen autokaarten verkocht. Heb je nog geen uitregistratie, stuur dan een mail naar inschrijving@fcdordrecht.nl en vergeet niet je ID-bewijs/Paspoort/Rijbewijs mee te sturen. Dit is nodig om de registratie te voltooien. 

DE TWEEDE HALVE FINALE

Mocht FC Dordrecht winnen van Emmen zal de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda eveneens starten op zaterdag 18 mei om 22:00 uur. Hiervoor geldt een clubkaartverplichting, of het hebben van een seizoenkaart. Alleen een seizoenkaart is wederom niet genoeg om binnen te komen, iedereen zal een kaartje moeten aanschaffen. Seizoenkaarthouders kunnen drie (3) kaarten kopen, clubkaarthouders twee (2).