DORDRECHT – De traditionele vrijdagmiddagborrel voor ondernemers is wel toe aan een nieuw hip jasje, vond het team van XO Concepts. Ondernemers uit de Drechtsteden zijn op vrijdag 28 maart welkom op de allereerste XO Borrel in het prachtig vernieuwde Postillion Hotel in Dordrecht. “Dit wordt geen standaardbijeenkomst, maar een hip en trendy netwerkconcept!”

De locatie voor de XO Borrel, die eens in de twee maanden gaat plaatsvinden, is niet willekeurig gekozen, vertelt Rob Bakker. “Ik zit er vaak te flexwerken en ben erg gecharmeerd van het splinternieuwe Postillion. Wij zijn door manager Richard de Knegt benaderd en die was meteen enthousiast. De XO Borrel wordt voor een deel gefaciliteerd door Postillion.” De borrel begint rond 16.30 uur. In de schitterende hotellounge kan genoten worden van fingerfoods, bubbels of een frisdrankje tijdens een walking dinner. Vanaf ongeveer 20.00 uur kunnen de bezoekers kiezen tussen de ene zaal, waar vooral informeel gepraat kan worden met collega-ondernemers, of een zaal waar dj’s lekkere Ibiza-lounge draaien en gedanst kan worden. Ook zijn er PoP Up-stores van Get Hip Fashion, Audi, Porsche Rotterdam en Choc Models, om het geheel classy aan te kleden. Het feest gaat ongeveer door tot middernacht of een uurtje daarna. “Geen ouderwets gedoe dus, maar gewoon een leuk trendy netwerkevent”, vat Rob Bakker samen.

Ondernemers kunnen sponsorpakketten aanvragen voor de XO Borrels, met entreekaarten en banners. Losse kaartjes kosten 7,50 euro, inclusief twee muntjes. Het walking dinner kost 17,50 euro per persoon. Kijk voor meer info op www.xodrink.nl of op Facebook (XO Borrel).