DORDRECHT – In het kader van 200 jaar koninkrijk vindt op zaterdag  5 april een grote braderie plaats, van 10.00 tot 17.00 uur op het J.P. Heyeplein en Nicolaas Beetsplein. De braderie omvat maar liefst 80 kramen en veel leuke attracties en is daarmee de grootste voorjaarsbraderie van Dordrecht.

De braderie is de eerste in Dordrecht in het kader van 200 jaar koninkrijk. Voor iedereen is er wat wils en wat te beleven. Kinderen kunnen bij Stichting MEE kleding prachtig pimpen en kronen maken. Het resultaat kunnen ze laten zien tijdens de modeshow. Meedoen? Neem dan je eigen T-shirt mee. Er is een draaimolen, een springkussen en waaghalzen kunnen bungeejumpen. In de ruim 80 kramen is een zeer compleet aanbied te vinden. Maar natuurlijk is het ook gewoon leuk om elkaar tegen te komen op deze dag.

Bruisend
Oud-Krispijn is een bruisende wijk dankzij de inzet vrijwilligers en de bijdrage van betrokken ondernemers. De vrijwilligers van Oud-Krispijn, die deze braderie organiseren, maar ook allerlei andere activiteiten in de wijk, hopen dat in de toekomst meer organisaties zich aansluiten. “Samen staan we voor de wijk”.

Wie meer informatie wil, kan terecht bij Peter Kwaak, P.c.kwaak@kpnmail.nl of tel. 6141247.