PAPENDRECHT – Het is ook zomer in Theater De Willem, maar dan wel mét airco en natuurlijk mooie voorstellingen. Cabaretier Silvester Zwaneveld staat op vrijdag 14 augustus op de planken van het Papendrechtse theater. Silvester kennen we als bevlogen, verhalend en oergrappig. Voor de Rotterdamse band The Kik zijn de laatste kaarten nu in de verkoop. Op vrijdag 21 augustus spelen zij twee keer in (semi)akoestische opstelling. Op zaterdag 22 augustus komt De Grote Piratenshow (foto) naar De Willem. Een swingende show vol avontuur en spanning voor bezoekers van 3 jaar en ouder. 

Een bezoek aan Theater De Willem is veilig. Bij binnenkomst wordt het publiek een plaats toegewezen in de zaal. Er is de mogelijkheid tot desinfecteren van de handen, de theaterzaal wordt extra schoongemaakt, er zijn duidelijke looproutes en de er wordt uiterlijk rekening gehouden met de anderhalve meter. Tickets voor Silvester Zwaneveld, The Kik en De Grote Piratenshow zijn te koop via www.theaterdewillem.nl.

Nieuw seizoen

Op dinsdag 25 augustus staat het nieuwe theaterseizoen (september tot en met december) online. Vrienden van Theater De Willem kunnen met voorrang reserveren. Niet-vrienden kunnen vanaf 31 augustus kaarten kopen. Nog snel Vriend worden kan via de website of met een mail naar reserveren@theaterdewillem.nl.