PAPENDRECHT – In het tweede duel van de competitie dolf VV Papendrecht wederom het onderspit. Op het hoofdveld van sportpark Slobbengors was Heerjansdam te sterk. De spelers van Heerjansdam hadden het meeste balbezit en kregen de meeste kansen. Een paar minuten voor het fluitsignaal werd er nog gescoord door Heerjansdam. Het werd 0-2. (Foto: Guillaume Kortekaas)

Ook de tweede wedstrijd van Drechtstreek heeft geen punten opgeleverd. De Papendrechtse ploeg nam het op tegen GJS uit Dalem. GJS scoorde het enige en dus winnende doelpunt rond de 30ste minuut van de wedstrijd uit een door scheidsrechter Cakir toegekende strafschop, na een overtreding in het strafschopgebied. Komende zaterdag wacht Drechtstreek de thuiswedstrijd tegen Heukelum. Aanvang van die wedstrijd in het Oostpolderpark is om 14.30 uur.