DORDRECHT/DELFT – Op het complex van de TU moest SC Emma aantreden tegen de Delftse Studenten. SC Emma had in de eerste helft een duidelijk veldoverwicht en scoorde vrij snel de 0-1 via Bram Slagter. Ondanks diverse mogelijkheden blijf het hierbij tot aan de rust.

Na de rust scoorde Michel van Pelt de 0-2 en leek de wedstrijd gespeeld. Echter door verslapping kwam Taurus binnen 5 minuten terug tot 2-2. Hierna werden de mouwen weer opgestroopt en scoorde Rachid El Khalifi de 2-3 en Michael Potkamp de bevrijdende 2-4. Rest te vermelden dat deze sportieve wedstrijd onder leiding stond van de zeer goed fluitende scheidsrechter Henk Ruijl die de kaarten op zak hield. Volgende week trekt SC Emma de Moerdijkbrug over om tegen SC Gastel te spelen.