DORDRECHT – Op zoek naar het perfecte familie-uitje in de herfstvakantie? Op 22 en 23 oktober zijn er de Familiedagen in het Dordrechts Museum. In dit weekend valt er van alles te beleven voor kinderen en hun (groot)ouders. Verspreid door het museum vind je tijdens de Familiedagen activiteiten die leuk zijn voor de hele familie. (Foto: Annefleur Verbaas)

Er een speciale peuterrondleiding en voorleeshoekje voor de allerkleinsten, je kan tekenen op een schildersezel als een echte kunstenaar, een potje kunst-twister doen, een wereldbol maken, een eigen button maken, luisteren en kijken met je neus en nog veel meer. Kortom: niet alleen kunst kijken, maar ook kunst voelen, horen, ruiken én maken.

Speciaal voor de Familiedagen, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur, is de toegangsprijs voor volwassenen verlaagd naar 10 euro. De toegang voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis. Ook voor pashouders van de Dordtpas, Rotterdampas en Museumkaart is de entree gratis. Kijk op www.dordrechtsmuseum.nl voor het volledige programma.