ZWIJNDRECHT – Bij het door G.V. De Hazenkamp in Nijmegen georganiseerde turntoernooi voor jongens en heren heeft de jeugd van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O goede zaken gedaan. De turners keuze-oefenstof hielden een individuele toestelstrijd. De verplichte-oefenstof jeugd daarentegen bestreden elkaar in teamverband.

Kian Olthoff turnde individueel in de jeugdcategorie niveau 3. Op vloer wist hij het goud voor zich op te eisen. Met 12,95 punten was hij de sterkste. Daarbij wist hij op het onderdeel rek met 10,45 punten het brons te pakken.

Bij de pupillen-A werd het O&O-team met Danté Worthington en Olivier van Musscher met 171,40 punten knap tweede, slecht 0,15 punten achter het team Top-turnen-Zuid-Holland met onder andere O&O-turner Yarsin Molla Farajedeh. Dit team liet zich het goud omhangen met 171,55 punten.

In de instapcategorie kwamen de O&O-ers Just van Rees en Manoh Hoorweg onder de vlag van Top-turnen-Zuid-Holland tot actie. Just kwam met zijn team met overtuiging als beste uit de strijd. De eindscore bedroeg maar liefst 192,400 punten. Het team met Manoh viel met 176,850 punten net buiten het podium.