DORDRECHT – Sabrina Kleijnendorst, trainster en trouwe vrijwilliger bij gymnastiekvereniging Sparta Dordrecht, ontving zondag 8 januari als dank voor al haar inspanningen de E.E. Heidenreich sr. Trofee uit handen van de onderscheidingscommissie van de vereniging.  

Bestuur, vrijwilligers en leden van Sparta Dordrecht proostten afgelopen zondag met elkaar op het nieuwe jaar. Voor de vereniging een bijzonder jaar: Sparta viert in 2023 het 120-jarig bestaan van de vereniging. Traditiegetrouw wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de E.E. Heidenreich sr. Trofee uitgereikt. De trofee is een teken van waardering van de vereniging voor de inzet van vrijwilligers en wordt jaarlijks aan iemand anders binnen de vereniging uitgereikt.

Dit jaar besloot de commissie de onderscheiding uit te reiken aan Sabrina. Zij geeft al zo’n vijftien jaar les binnen de vereniging, zowel op recreatief als wedstrijdniveau. Daarnaast is Sabrina een zeer actief lid van de technische commissie en de uitvoeringscommissie die de jubileumuitvoering van 2023 voorbereidt en organiseert. De commissie had in het bijzonder ontzag voor de manier waarop Kleijnendorst al haar taken binnen de vereniging combineert met een gezin met twee jonge kinderen en een onregelmatige en onvoorspelbare baan als kraamverzorgster. Kortom, een zeer verdiende onderscheiding voor een trouwe vrijwilliger.