ZWIJNDRECHT – De meiden van de Zwijndrechtse voetbalclub VVGZ ontvingen enkele weken geleden een uitnodiging van ADO Den Haag vrouwen om op vrijdag 21 april naar de wedstrijd tegen de PSV-vrouwen te komen en om samen met de speelsters van beide teams het veld op te lopen. Een uitnodiging die dankbaar werd ontvangen. Er werd meteen maar een leuk uitje va gemaakt, compleet met heuse spelersbus.

Bij aankomst bij het stadion van ADO werden de meiden opgewacht door speelster Jaimy Ravensbergen. Ondanks haar zware en langdurige blessure was ze er toch bij. Jaimy nam de meiden mee naar de kleedkamer, waar ze hun ADO-outfit aan konden trekken. Daarna was het tijd om met de ADO-speelsters hand in hand het veld op te gaan. Daarna volgde nog een verassing. Jaimy zou namelijk deze avond niet alleen de meiden begeleiden, maar zij had ook geregeld dat de meiden in de rust strafschoppen mochten nemen. In de stromende regen schoten de meiden aardig met scherp. De ene goal was nog mooier dan de andere.

Na afloop was het tijd om selfies en handtekeningen te scoren van de ADO-Vrouwen en hoofdtrainer Sjaak Polak. Met de complimenten op zak voor de inzet en het gedrag van de meiden vertrokken ze rond 22.15 uur weer richting Zwijndrecht. Na een wat korte nachtrust stonden er zaterdag namelijk voor de meiden nog wat wedstrijden op het programma. VVGZ MO11-1 boekte een mooie overwinning op ASWH. De andere voetbalmeiden wisten, net als ADO, helaas geen punten te halen.