DORDRECHT – Bij restaurant Aan de Spuihaven worden gasten een middag of avond volledig in de watten gelegd. Je geniet er niet alleen van de voortreffelijke gerechten, maar ook van de exclusieve wijnen, fijne sfeer en optimale service.

De specialiteiten van het restaurant op de Spuiboulevard zijn terug te vinden in het menu ‘Aan de Spuihaven’. Daarbij is er de keuze uit vier, vijf of zes gangen, samengesteld door de nieuwe, gedreven en vakkundige chef-kok. De gerechten zijn met passie, liefde en veel creativiteit samengesteld, wat terugkomt in een unieke smaakbeleving.
Uiteraard kan er ook à la carte gegeten worden bij Aan de Spuihaven, met vooral Franse gerechten met een eigentijdse, moderne twist. Om de paar maanden verandert het menu. Dit houdt het leuk en uitdagend, ook voor het hele team, dat natuurlijk meeproeft en keurt. Daarna is het de uitdaging om de perfecte wijn-spijscombinatie neer te zetten en telkens een stapje omhoog te maken.
Gasten kunnen terecht bij Aan de Spuihaven voor lunch, diner, high wine of een aperitief aan de bar. Voor de deur is een mooi terras voor zonnige dagen. Voor zowel kleine als grotere gezelschappen kan maatwerk geregeld worden. Denk aan een walking dinner, borrel of event voor zakelijke doeleinden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
In de omliggende omgeving zijn diverse parkeergelegenheden en het station is op enkele minuten loopafstand. Restaurant Aan de Spuihaven is geopend van donderdag tot en met zondag.
Spuiboulevard 3, 3311GM Dordrecht

Tel. 078-7853147
www.aandespuihaven.nl
info@aandespuihaven.nl