DORDRECHT – Radiobeurs Louter op de Voorstraat is al bijna negentig jaar een begrip op het gebied van beeld en geluid. Inmiddels heeft de vierde generatie Louter zijn intrede gedaan in het oer-Dordtse familiebedrijf.

Het assortiment is in die tijd natuurlijk voortdurend en ingrijpend veranderd. In dit vak zijn er allerlei ontwikkelingen waarvan je op de hoogte moet blijven. De huidige eigenaar Peter Louter maakte enkele jaren geleden de keuze om zich helemaal toe te leggen op HiFi en televisie, en dus niet meer op de elektronica-onderdelen die lange tijd in het aanbod van de Radiobeurs zaten.

Advies en installatie
Bij Radiobeurs Louter ben je nu aan het goede adres voor televisies, versterkers, luidsprekers, draaitafels (en naalden en elementen), streamers en koptelefoons. Bij de Radiobeurs denken ze mee bij het samenstellen van jouw ultieme HiFi-set, al dan niet in combinatie met een televisie. Daar houdt de service echter zeker niet op. Peter komt, sinds enige tijd geassisteerd door zoon Bart, thuis langs voor de optimale installatie en uitgebreide uitleg. Zo heb je daar als klant geen omkijken naar en weet je zeker dat het goed gebeurt. Ook bij nieuwbouw of verbouwing denkt Radiobeurs graag mee over een beeld- en geluidplan en natuurlijk kunnen de experts van het Dordtse familiebedrijf de realisatie ervan verzorgen.
Meer weten of kennismaken met het assortiment van Radiobeurs Louter? Loop eens binnen op Voorstraat 366-370 of kijk op www.deradiobeurs.nl. De maandag, dinsdag en woensdag zijn bij de Radiobeurs gereserveerd voor installatie en het realiseren van projecten. De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag en buiten winkeltijden op afspraak.