DORDRECHT – De beste prijs krijgen voor je auto op een online-veiling met een miljoenenpubliek. En dat op basis van no cure, no pay. Dat kan bij Auto Auctions Dordrecht, het eerste van autoveilinghuis van de regio.

Auto Auctions Dordrecht, gevestigd aan de Kamerlingh Onnesweg, is voortgekomen uit een regulier autobedrijf. Het bedrijf organiseert tegenwoordig online veilingen en is daarnaast actief als autogroothandel. “Wij kopen grote partijen in bij merkdealers en leasemaatschappijen”, vertelt eigenaar Giorgio. “Die verkopen we grotendeels door naar autobedrijven en dealers in heel Europa. We werken met een handelslijst die we wekelijks naar al onze handelaren in binnen- en buitenland verzenden via whatsapp of e-mail. Zo wordt een groot deel van de auto’s meteen doorgeleverd. En het overige deel bieden we aan in onze veiling.”

Vier miljoen potentiële kopers
Bij de veilingsite wordt samengewerkt met het bekende Troostwijck Auctions, waardoor maar liefst vier miljoen potentiële kopers worden bereikt. Daardoor wordt de kans op een optimale prijs een heel stuk groter. Toch niet tevreden? Dan kan je kosteloos de verkoop afblazen. Of eventueel nog maximaal twee keer meedraaien met een veiling.

Hoogste bod
Het werkt als volgt. Particulieren, maar ook ondernemers en autobedrijven, bieden hun voertuig(en) ter veiling aan bij Auto Auctions. “We plannen dan een moment in voor een fotoshoot en daarna kun je je auto gewoon weer meenemen”, legt Giorgio uit. “Op de kijkdag, waarop overigens geen proefritten worden gemaakt, moet hij hier ook tussen 10.00 en 14.00 uur staan. Daarna kun je hem weer meenemen. Na afloop van de veiling kun je vervolgens aangeven of je tevreden bent over het hoogste bod. Zo niet, kan je het nog een keer proberen in een volgende veiling. Of, zonder kosten, ervoor kiezen niet verder van onze service gebruik te maken. Ben je wel tevreden over het hoogste bod, is het volledige bedrag voor jou. De koper betaalt de veilingkosten.”

Vrijblijvend gesprek
Bij Auto Auctions kun je dus zonder risico een optimale prijs voor je auto krijgen. In principe zijn alle voertuigen, van oldtimers tot het zeer exclusieve segment, welkom. Giorgio nodigt je graag uit voor een vrijblijvend gesprek in de showroom aan de Kamerlingh Onnesweg 10a in Dordrecht. Meer informatie (en het veilingaanbod) vind je op www.auto-auctions.nl.