DORDRECHT – In de zomer blijft MNC Dordrecht hard aan het werk met het organiseren van activiteiten voor waterpolo-liefhebbers in Dordrecht en omgeving. Op 8 augustus organiseert MNC Dordrecht namelijk de oefeninterland tussen Nederland en China in de Sportboulevard te Dordrecht. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Dordrecht en de KNZB. ( Foto: MNC Waterpolo)

Gekwalificeerd

Onlangs hebben de Oranjemannen zich gekwalificeerd voor het EK dat op 3 januari van start gaat in Israël, na een succesvolle prestatie in Amersfoort. Nu is de focus gericht op ‘Natanya’. Als afsluiting van de zomer en in het kader van deze voorbereiding, zal het team van 5 tot en met 12 augustus een trainingsstage met China afwerken. Twee officiële interlands maken deel uit van deze stage. Op dinsdag 8 augustus nemen ze het tegen elkaar op in Dordrecht, en op zaterdag 12 augustus zal Ede het strijdtoneel zijn.

 

Branko Mitrovic, trainer van het Heren 1-team en al zo’n 15 jaar verbonden aan MNC Dordrecht (eerst als speler, later als hoofdtrainer), is al enige jaren assistent-bondscoach van het heren waterpolo. “We zijn trots dat we Branko op 8 augustus mogen verwelkomen in de Sportboulevard te Dordrecht, in zijn rol als assistent-bondscoach.”

Een toegangskaart voor deze wedstrijd kost 5 euro, aanvang 20.00 uur Sportboulevard Dordrecht