DORDRECHT – Dordt Centraal brengt, naast de reguliere editie op de woensdag, ook vele Thuis in-titels uit. Minimaal vier keer per jaar ontvangen Dordtenaren een wijkspecial op de deurmat, met extra nieuws uit hun buurt en uitingen van lokale ondernemers.

Het gaat om de volgende titels: Thuis in Centrum-Reeland-Staart, Thuis in Sterrenburg, Thuis in Stadspolders en Dubbeldam. Speciaal voor alle senioren in de regio geeft Dordt Centraal seniorenkrant De Plusser uit. Deze komt zesmaal per jaar uit en is gratis af te halen op meer dan tachtig afhaalpunten in de omgeving (zie de lijst op de site van Dordt Centraal – onder het kopje afhaalpunten).

Tips
Tips voor alle (wijk)specials zijn natuurlijk welkom! Wie iets leuks te melden heeft over zijn club, een mooie actie opzet in zijn wijk of iets anders in de publiciteit wil brengen, kan contact opnemen met de redactie van Dordt Centraal via redactie@dordtcentraal.nl of het contactformulier (tip de redactie) op www.dordtcentraal.nl. Op onze website zijn alle specials ook digitaal terug te lezen, onder ‘Lees specials online’.