ZWIJNDRECHT – De gemeente Zwijndrecht staat voor een belangrijke taak: het vinden van een nieuwe burgemeester. De gemeenteraad roept alle inwoners, ondernemers en organisaties in Zwijndrecht op om mee te denken over het gewenste profiel van de nieuwe burgemeester. (archieffoto: Stolk Fotografie).

Op www.mijnburgemeesterzwijndrecht.nl kun je tot en met 24 september jouw ideeën delen over welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet bezitten. Moet hij of zij een stabiele kracht zijn of juist een enthousiaste vernieuwer? Moet de focus liggen op de uitdagingen van vandaag of die van de toekomst? En is zakelijkheid belangrijker dan het tonen van empathie?

De vragenlijst is volledig anoniem en neemt slechts 3 minuten in beslag. Als extraatje maak je kans op een meet en greet met de nieuwe burgemeester als je ervoor kiest je contactgegevens achter te laten. Jouw input is van onschatbare waarde bij het vinden van de juiste persoon om Zwijndrecht te leiden. Doe mee en laat je stem horen!

voor meer informatie: https://www.zwijndrecht.nl/Bestuur_en_organisatie/Alle_onderwerpen/Gemeenteraad/Nieuwe_burgemeester