ZWIJNDRECHT – In hun eerste competitiewedstrijd incasseerde Groote Lindt direct een nederlaag. Op het veld van buurman ZBC’97 leden ze een duidelijke 5-2 nederlaag. Na een 1-0 ruststand had Groote Lindt weinig in te brengen tegen het felle en slimme ZBC’97. Middenvelder Elvis Versluis speelde een glansrol en was niet te stoppen voor de Lindt-verdediging. In de tweede helft bouwde ZBC’97 hun voorsprong uit naar 2-0, 3-1 en 4-1, met tussendoor een aansluittreffer van Hicham Bachau (2-1) voor Groote Lindt. Een verwarrende situatie na de 4-1 leidde tot een onderbreking, waarbij een gele kaart en rode kaart werden ingetrokken. ZBC’97 sloot de wedstrijd af met 11 spelers en won uiteindelijk met 5-2. Een teleurstellende start voor Groote Lindt, die hun eerste thuiswedstrijd tegen Schelluinen spelen en daarna de Derde helft in de kantine verwelkomen.