DORDRECHT – Dit seizoen is er weer een nieuw meisjes voetbalteam bij sportvereniging RCD bijgekomen. RCD MO11-1 is dit seizoen gestart met een mooie ploeg enthousiaste meisjes, waar uiteraard gelijk een mooie teamfoto van gemaakt moest worden. Het nieuwe meidenteam van RCD is vliegend uit de startblokken gekomen. (Foto: Mieke Zwang)

Onder de enthousiaste begeleiding van Pietro Mascia en Mark Vermeij zijn zij gestart en de afgelopen wedstrijden met goed resultaat. Al drie wedstrijden werden er gewonnen. Afgelopen zaterdag zelfs met 14-0 van Dubbeldam MO11-1. In het team speelt ook de kinderburgemeester van Dordrecht Keyshia. Zij scoorde afgelopen zaterdag zelfs zes keer. Daar zijn ze bij de Dordtse club natuurlijk heel erg trots op.

Meer dan voetbal
Wil jij ook voetballen in een gezellig team, bij een mooie familieclub, waar naast voetbal ook een heleboel leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd worden, zoals een halloween-avond, een kerstbingo en zelfs een pinksterkamp? Kom dan gerust eens langs op een trainingsavond op maandag of woensdag op kijk op eerst op www.rksvrcd.nl.