ZWIJNDRECHT – Na de eerste punten van vorige week te hebben behaald, begon Groote Lindt vol vertrouwen aan de thuiswedstrijd tegen Wieldrecht. Vanaf de aftrap moest Groote Lindt echter achteruit en kwam niet verder dan verdedigen. Er was slechts één kans voor Groote Lindt in de eerste helft. Wieldrecht creëerde meer mogelijkheden en slaagde er dan ook in om voor de rust een comfortabele 0-2 voorsprong te behalen. Na de rust probeerde Groote Lindt meer aan te vallen. Helaas leverde dit geen resultaat op, aangezien er veel fouten werden gemaakt door de spelers van Bakestein. Uiteraard werd de geblesseerde Nasir el Arbaoui gemist op het middenveld, maar vooral de algehele prestatie van Groote Lindt liet te wensen over. ( Foto’s: Anne Bezemer).

Na de 0-3 wist Groote Lindt toch iets terug te doen. O23-speler Melvin van der Glas scoorde zijn eerste doelpunt voor Groote Lindt 1, waardoor de stand op 1-3 kwam te staan. In de laatste seconden moest Groote Lindt echter nog een tegendoelpunt incasseren, waardoor de eindstand 1-4 werd in het voordeel van Wieldrecht.

Aankomende zaterdag zal Groote Lindt op bezoek gaan bij DFC, dat tot nu toe nog geen punten heeft weten te verzamelen in de competitie. Groote Lindt zal dus hard moeten werken in de komende week om in Dordrecht een goede prestatie neer te zetten.