DORDRECHT – FC Dordrecht heeft zijn ongeslagen reeks in de KKD voortgezet na het knappe gelijkspel bij FC Groningen, zondagmiddag.FC Dordrecht kwam sterk uit de startblokken via een doelpunt van René Kriwak, maar moest al een minuut laten de gelijkmaker incasseren van Postema. (Foto: Stolk Fotografie).

Na rust was in het begin FC Groningen wat sterker, wat in de 69e minuut leidde tot de 2-1 van voormalig Dordrecht-speler Marvin Peersman. FC Dordrecht herpakte zich goed en maakte in de 77e minuut de verdiende 2-2. Deze kwam op naam van Jari Schuurman. Door het gelijke spel staat FC Dordrecht nog steeds zesde op de ranglijst.

KNVB-beker
In de tweede ronde van de TOTO KNVB-beker is FC Dordrecht gekoppeld aan SC Cambuur. Het duel tegen de Dordtenaren zal worden afgewerkt op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 2 december.