DORDRECHT – Begin 2012 verhuisde Bos Keuken- en Baddesign van Bodegraven naar Dordrecht. Eigenaar Theo Bos heeft er geen moment spijt van gehad. “Door de economisch moeilijke omstandigheden is het natuurlijk keihard werken, maar we doen het uiteraard graag”, zegt hij. “En dat is ook meteen onze grootste kracht gebleken. Daarnaast zijn wij (nog steeds) pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn.”

Bos heeft als ondernemer al snel zijn draai gevonden in de stad waar hij ooit ruim twintig jaar woonde. “Ik ben ook erg goed ontvangen door collega-ondernemers en dat leidde dan ook tot een snelle opbouw van een nieuw netwerk.” Voor de diverse opdrachten die hij uitvoert in Dordrecht, maar ook in de weidde omgeving, kan hij inmiddels ook rekenen op zeer bekwame monteurs. “Onze core business is natuurlijk keukens en badkamers inclusief de gehele installatie ervan, maar we doen er heel veel bijkomende werkzaamheden bij”, vertelt Bos. “Jacuzzi’s en zwembaden bijvoorbeeld, maar ook een dakkapel of een grote verbouwing is geen enkel probleem. Ik heb dankzij bijna veertig jaar ervaring verstand van vrijwel het gehele (ver)bouw proces. Wij zijn daardoor ook zeer onderscheidend. Ik kom liefs vooraf langs bij de mensen voor een advies op maat, en kan daardoor in de offerte een duidelijke indicatie geven van de werkzaamheden en kosten en blijf bij uitvoering het vaste aanspreekpunt gedurende het hele traject. En dat loont. Mensen zijn gecharmeerd van wat we hen te bieden hebben.” Als het even kan helpt Bos natuurlijk zelf ook bij de montage, al was het maar om in vorm te blijven.

Internet Veiling

Deze week was Theo Bos op de keuken- en badkamerbeurs IMM “Living Kitchen” in Keulen voor het bekijken van de laatste trends op keuken- sanitair- en woongebied. Om in de showroom dan ook plaats te maken voor alle noviteiten gaan half februari een groot aantal showroommodellen keukens en sanitair, maar ook heel veel inbouwapparaten en accessoires de deur uit. Dat gebeurt met een z.g. internet veiling in samenwerking met Troostwijk Veilingen. “Vroeger dachten mensen dat je failliet was als je met hen een veiling organiseerde maar dat is tegenwoordig nog maar een klein aandeel van alle veilingen. Bij ons is de aanleiding juist positief: er komt een mooie nieuwe collectie aan en iedereen kan nog even zijn slag slaan.” Minstens vijftien showroomkeukens komen er onder de (internet) hamer, maar ook heel veel badkameritems, inbouwapparatuur en accessoires. Alles wordt gefotografeerd en gerubriceerd op Troostwijkauctions.com gezet. Op zaterdag 16 februari kunnen de kavels van 10.00 tot 16.00 uur door iedereen uitgebreid bekeken worden in de showroom aan de Nijverheidsstraat 10fte Dordrecht (bedrijventerrein Louterbloemen, volop gratis parkeren). Op 18 februari vanaf 19.00 uur vindt dan de online veiling plaats en op 22 februari kunnen de aangekochte spullen of opgehaald worden of, desgewenst en in overleg, op elk gewenst moment bezorgd en eventueel ook Bos Keuken- en Baddesign geïnstalleerd worden.

Voor meer informatie: zie de advertenties en site van Troostwijk veilingen of Bos Keuken-en Baddesign. Bellen of langskomen kan natuurlijk ook. (078 613 36 92.)

Uw foto is geld waard

Dat is makkelijk verdienen: in Dordrecht (stadsbus) als ook in de regio (interliner) rijden 16 uur per dag een paar bussen rond met reclame van Bos Keuken- en Baddesign en LTB montage. “Wie hier met een foto van één van deze bussen langskomt, krijgt 5 procent (extra) korting op zijn aankoop”, belooft Theo Bos.