ZWIJNDRECHT – Onder barre weersomstandigheden betrad Groote Lindt het kunstgrasveld op sportpark Bakestein voor hun ontmoeting met SV Meerkerk, de huidige nummer 3 in de competitie. Na een nederlaag tegen koploper GSC/ODS vorige week, liet Groote Lindt opnieuw zien dat ze progressie boeken, hoewel ze nog niet echt gevaarlijk werden voor de Meerkerkse goal. Na een rommelige start opende Meerkerk de score uit een afgeslagen hoekschop: 0-1. Groote Lindt antwoordde echter snel met een doelpunt van Nasir el Arbaoui: 1-1. Tot aan de rust hadden ze kansen om op voorsprong te komen.( Foto’s: Groote Lindt).

In de tweede helft slaagde Groote Lindt erin om de leiding te nemen met een goal van verdediger Koen Maes: 2-1. Ondanks kansen slaagden ze er niet in de voorsprong uit te breiden. Meerkerk maakte echter de late gelijkmaker: 2-2. Maar Groote Lindt toonde veerkracht en Max Spruit scoorde het winnende doelpunt in de laatste minuut: 3-2. Deze overwinning plaatst Groote Lindt stevig op de 7e plaats in de ranglijst, en ze kijken nu naar boven. Aanstaande zaterdag wacht een ontmoeting met a.s.v. Arkel om 14.30 uur.