DORDRECHT – Winkelcentrum Bieshof staat zaterdag 16 december helemaal in het teken van de kerstsfeer. (Archieffoto: Stolk Fotografie)

Tussen 12.00 en 18.00 uur kun je bij de kraampjes terecht voor kerstproducten en natuurlijk (alcoholvrije) glühwein en warme chocolademelk. Verder is er divers en sfeervol, magisch en muzikaal vermaak in het winkelcentrum in Stadspolders. Op het grote, overdekte podium treedt concertband Prins Willem van Oranje twee keer op: van 12.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 14.45 uur. Ook JD’s Big Band, onderdeel van Jubal, treedt twee keer op: van 13.00 tot 13.45 uur en van 14.45 tot 15.30 uur. ’s Avonds is er vanaf 18.30 uur een sfeervolle Lichtjesparade door het winkelcentrum en de omgeving. Alle kinderen en ouders uit Dordrecht en omstreken worden uitgenodigd om met hun verlichte fiets, kar of kinderwagen mee te lopen. Maar je mag ook jezelf met lampjes verlichten of meelopen met een lampion.

IJsbaan
Vast om in de agenda te zetten: van 27 december tot en met 31 december kun je komen schaatsen op de ijsbaan in het winkelcentrum. Liefhebbers van alle leeftijden kunnen vijf dagen op rij een rondje komen rijden op de baan. Schaatsen zijn aanwezig.
Kijk voor meer info en nieuws vanuit de Bieshof op bieshof.nl en op Facebook (>Winkelcentrum Bieshof).