DORDRECHT – In Kunstmin vond zaterdag het Lions Kerstgala plaats. Dit jaar kookte de Dordtse top-chef Cees Timmerman (DeliCees) in het theater en voorafgaand aan het gala, voor een groep sponsoren en genodigden. Op het podium van de Grote Zaal genoten deze gasten van zijn sublieme kookkunst en de intieme sfeer op deze unieke locatie, met zicht op de prachtig verlichte theaterzaal. Het nagerecht bestond uit een optreden van Danny de Munk, die zelf ook zichtbaar genoot. (Foto’s: Lions Club Dordrecht Host)

Ondertussen vulde de zaal zich met de honderden gasten van het Kerstgala. In de Kleine Zaal dansten de bezoekers op de nummers van coverband Baby Blue. In het Theatercafé vond men rust op de onderhoudende nummers van singer-songwriters Jip & Daym. DJ Kobois, dé DJ van het Kerstgala, hield de sfeer er in tussen de optredens door. Tijdens het feest genoten de gasten van de geselecteerde champagnes uit Reims of cocktails van restaurant Het Magazijn en oesters en warme lekkernijen van restaurant Post. Dé afsluiter van het gala was een knallend optreden van Jeroen van de Boom.

‘Een uitstekend feest’, volgens de gasten, met een mooie ‘bijkomstigheid’: dankzij de steun van de sponsoren en de gasten ontvingen de Voedselbank, de Kledingbank en de eigen stichting tegen de armoede in Dordrecht, Stichting Lions Host Helpt, elk een cheque ter waarde van 5.000 euro.