DORDRECHT – Margriet Groenhof, gediplomeerd gewichtsconsulente, is onder de naam Slimming You in Dordrecht een voedingsadviesbureau begonnen. Zij coacht, motiveert en begeleidt gezonde mensen van 18 jaar en ouder naar een gezond gewicht. Slimming You is aangesloten bij de Beroepsgroep voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor worden de consulten door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Slimming You gelooft niet in diëten of afslankpreparaten voor gezonde mensen, want als er één dieet of product is dat écht werkt, zou er niemand meer overgewicht hebben. “Helaas zie je in januari elk jaar weer allerlei producten en diëten voorbij komen die beloven dat je er in korte tijd slank van wordt. Pillen, shakes, poeders en het zoveelste dieet worden door BN’ers of slanke modellen aangeprezen in advertenties. Wat al deze producten en diëten met elkaar gemeen hebben is dat ze op lange termijn niet zijn vol te houden en bovendien erg veel kosten”, stelt Margriet Groenhof.

Blijvend gewichtsverlies

“De lijner blijft een makkelijke prooi en gelooft bij ieder nieuw product of dieet dat op de markt komt dat dit hét wondermiddel is”, vervolgt zij. “Doe het in 2013 met Slimming You anders én gezond! Na een uitgebreide lichaamsanalyse wordt je voedingsplan gemaakt. Tijdens de persoonlijke begeleiding passen we op een eenvoudige manier je voedingspatroon aan. Hierdoor is je gewichtsverlies blijvend, hoef je nooit meer op dieet en blijf je niet langer afhankelijk van afslankpreparaten. Het is een eenmalige investering in je gezondheid die makkelijk in je gezinssituatie is in te passen. Ga jij in 2013 samen met Slimming You de strijd tegen de kilo’s aan? Kijk op de website  voor de tijdelijke actie, de actuele tarieven en voorwaarden.”

Meer informatie en contact: slimmingyou.nl, info@slimmingyou.nl, tel.06-39685200, Nassauweg 174a, 3314 JR Dordrecht.