DORDRECHT – Dordrecht Academy organiseert op 1 februari een open avond waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met de praktische tweejarige hbo-opleidingen, Associate degrees genaamd. De open avond biedt een uitgelezen kans om informatie in te winnen over de mogelijkheden van een Associate degree, de inhoud van de voltijd- én deeltijdopleidingen en hoe de lessen zijn opgebouwd. (Foto: Stolk Fotografie).

Tijdens de open avond kunnen bezoekers tussen 16.00 en 20.00 uur terecht in het Kopgebouw op de Leerparkpromenade in Dordrecht. Dordrecht Academy biedt zowel voltijd als deeltijd opleidingen. Naast het verkrijgen van informatie over de opleidingen, kunnen bezoekers ook in gesprek gaan met vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties uit de Drechtsteden. Zij kunnen inzichten geven over de carrièremogelijkheden die volgen na het behalen van een diploma bij Dordrecht Academy. Werkgevers in de Drechtsteden staan te springen om goed opgeleid hbo-personeel.

Associate degrees
Dordrecht Academy biedt verschillende Associate degrees. Een Associate degree is een tweejarige praktische hbo-opleiding. Praktisch, kleinschalig, dichtbij huis en helemaal gericht op de Drechtsteden. Je leert door te doen en na afronding ontvang je een internationaal erkend hbo-diploma.

Info: dordrechtacademy.nl.