Bent u op zoek naar binnendeuren om uw interieur helemaal af te maken? Dan zijn taatsdeuren een mooie optie. Dankzij het design creëert u er namelijk een open sfeer mee en dit zorgt ervoor dat uw huis veel ruimtelijker oogt. Stalen taatsdeuren zijn daarom in de afgelopen jaren erg populair geworden. Maar wist u dat u ook voor houten taatsdeuren kunt gaan? In dit artikel leest u waarom bij taatsdeuren hout een goede keuze is!

Warme en gezellige sfeer

Hout heeft een warme en uitnodigde uitstraling. Als u dus voor houten taatsdeuren van Indu Doors kiest, dan zorgt u voor een gezellige sfeer in huis. Taatsdeuren hebben een grote doorkijk en vanaf de hal kunt al in de kamer kijken. Naast gezelligheid zorgt dit ook voor meer lichtinval, wat voor veel mensen wenselijk is. Als u bijvoorbeeld een donkere hal heeft, dan valt er overdag toch nog licht binnen vanuit de kamer via de taatsdeur.

Houten taatsdeur geheel op maat

Bij Indu Doors kunt u een houten taatsdeur geheel op maat laten maken. Neem alvast een kijkje op de website voor inspiratie. U kunt kiezen voor een enkele of dubbele deur. Daarnaast kiest u ook voor eiken- of mahoniehout. Eikenhout is een klassieke houtsoort en wordt veel gebruikt in meubilair. Als u dus bijvoorbeeld een eikenhouten eettafel of kast heeft, dan past een eikenhouten taatsdeur daar perfect bij. Kiest u voor mahoniehout, dan creëert u een chique en stijlvolle uitstraling, wat misschien wel doet denken aan luxueuze hotels. Verder heeft u ook de keuze om de taatsdeuren in wit, zwart of antraciet te laten verven. Heeft u toch uw eigen idee over hoe uw ideale houten taatsdeur eruit moet komen te zien en wilt u dit bespreken met de deurspecialisten van Indu Doors? Dat is ook zeker mogelijk, want u kunt altijd contact opnemen en uw wensen bespreken. U krijgt dan vrijblijvend en gratis een offerte op basis van uw wensen.

Ook voor andere deuren

Naast taatsdeuren zijn schuifdeuren ook een mogelijkheid om uw interieur te complementeren. Een schuifdeur is daarnaast ruimtebesparend. Ook kan een schuifdeur dienen om een grote ruimte in te delen in twee aparte ruimtes. Net als een taatsdeur heeft een schuifdeur bovendien veel glas, wat weer zorgt voor veel lichtinval. Wilt u daarom liever een houten schuifdeur? Ook dan kunt u bij Indu Doors terecht. Deze kunt u wederom geheel op maat laten maken. U kiest dan bijvoorbeeld het design en de kleur uit. Maar u kunt ook nadenken of u een enkele of dubbele houten schuifdeur wilt hebben. Kortom, keuze genoeg bij Indu Doors wanneer het op houten binnendeuren op maat aankomt!