DORDRECHT – Zaterdag 27 april kan je in Dordrecht maar liefst dertien uur lang terecht voor de lekkerste dansmuziek zoals funky house, techhouse én techno muziek. Na het grote succes afgelopen september van Geheime Deuntjes in de Biesboschhal zijn de mannen van 078podcasts op Koningsdag terug met een dubbel programma: Finn’s KoningsHouse en ’s avonds dé Koningshouse Afterparty in de Power Stage van Bibelot. (Foto: Finn’s KoningsHouse/078podcasts)

Finn’s KoningsHouse op het Blauwpoortsplein is inmiddels een begrip en een traditie. Dit jaar kan je van 13.00 tot 21.00 uur terecht op het terras van Finn’s Eten & Drinken Dordrecht voor drankjes, dansjes en een ongedwongen sfeer onder genot van house en techhouse. Het succes van het feest in de Biesboschhal en Finn’s KoningsHouse geeft aan dat er een behoefte is in Dordrecht aan deze muziekstijl. De liefhebbers kunnen dit jaar op Koningsdag dus ook hun hart ophalen op de afterparty van Bibelot en 078podcasts, van 21.00 tot 02.00 uur in de Power Stage in het Energiehuis. De line-up achter de draaitafels is gevuld met uitsluitend lokale helden: Roel Kant, Michelos, Ray Kouwenhoven en de 078podcasts resident-dj’s.

078podcasts

Van oorsprong is 078podcasts een online platform voor lokale dj’s. Gast-dj’s vind je vroeg of laat weer terug op de verschillende 078podcasts-initiatieven in Dordrecht. Ook is er de jaarlijkse dj-contest, waarin 078podcasts een nog te ontdekken dj uitdaagt, met als beloning een plek in de line-up van de Geheime Deuntjes Area op Wantijpop. Dit jaar wordt tijdens Finn’s KoningsHouse de 100e podcast live opgenomen.

Kaartjes voor de afterparty zijn te koop op www.bibelot.net.