DORDRECHT – FC Dordrecht nam het vrijdagavond in de laatste wedstrijd van de competitie op sportcomplex Zoudenbalch op tegen Jong FC Utrecht. FC Dordrecht startte met flink wat wijzingen in de basiself. De ploeg van trainer Santoni kwam net als in de thuiswedstrijd eerder dit seizoen niet verder dan een gelijkspel tegen de nummer laatst in de competitie: 1-1. Het doelpunt van FC Dordrecht kwam voor rust op naam van Segecic, vijf minuten voor tijd maakte Schlichting de gelijkmaker. Bij de Dordtenaren maakte de Portugese doelman Biabi zijn debuut. Santoni gaf de helft van de zijn basiselftal rust naar aanloop van de komende wedstrijden in de play-offs die dinsdagavond om 18.45 uur starten voor de Dordtenaren met een uitwedstrijd tegen FC Emmen. De return in eigen huis staat komende zaterdag 18 mei om 16.30 uur op het programma. (Archieffoto: Stolk Fotografie)