DORDRECHT – Bij Bike Totaal Isendoorn wordt woensdag 15 mei een Tworby testdag gehouden. Met een demofiets is het dan mogelijk om een proefritje te maken.

 

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby. Ook hebben veel mensen een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal fietsongevallen is toegenomen. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kun je de fiets houden waar je aan gehecht bent en toch veilig op pad gaan.

 

Aangepast fietsen

Bike Totaal Isendoorn heeft veel ervaring met aangepast fietsen. Zij zijn dealer van de Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. In samenwerking met Bike Totaal Isendoorn is er woensdag 15 mei van 14.00 tot 17.00 uur een Tworby Testdag. De testdag is bij Bike Totaal Isendoorn aan het Admiraalsplein 2 in Dordrecht. Wie meer behoefte heeft aan stabiliteit tijdens het fietsen kan onder professionele begeleiding een proefrit te maken. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Ook op afspraak is het altijd mogelijk om de mogelijkheden te bespreken voor de ombouw van de fiets en een proefrit te maken op de demofiets.