ZWIJNDRECHT – Dinsdagavond in de eerste ronde van de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse wist Groote Lindt in en tegen Woudrichem de winst mee naar Zwijndrecht te nemen.

Na een wisselvallige eerste helft met scoringsmogelijkheden aan beide kanten, waarbij Groote Lindt de paal raakte, kwam het duel na de pauze los. Nadat in de eerste helft verdediger Danny Bos met een schouderblessure moest worden gewisseld, was het middenvelder Max Spruit die, voor zover het zich nu laat aanzien, met een zware blessure het veld met een brancard moest verlaten. Dat was het sein voor Groote Lindt om meer op de aanval te spelen en een beslissing te forceren. Vanuit een slim genomen vrije trap werd het schot van Jens Jonas, al dan niet buitenspel, door Koen Maes van richting veranderd. De Woudrichemse doelman had hier geen antwoord op: 0-1. Direct daarna kon Max Klop eindelijk een keer zijn onnavolgbare dribbels tonen en vanaf de achterlijn vond Max de geheel vrijstaande Wessel van Dongen. Wessel bleef rustig en schoof de bal langs de keeper in het doel: 0-2. Hiermee was de wedstrijd beslist en kon Groote Lindt feest vieren in de kleedkamer.

Zaterdag a.s. de tweede ronde in de nacompetitie. Wederom een uitwedstrijd voor Groote Lindt dat zal afreizen naar Dirksland voor de wedstrijd tegen DVV’09, de nummer 2 uit de West Brabantse 3e klasse B. De wedstrijd zal worden gestart om 14.30 uur. Ook deze wedstrijd kan ons “eerste” alle support gebruiken en u bent dan ook van harte uitgenodigd om naar Goeree-Overflakkee af te reizen om er een mooi feestje van te maken.