ZWIJNDRECHT – Na de winst in de eerste nacompetitieronde in en tegen Woudrichem (0-2) reisde Groote Lindt zaterdag naar Dirksland voor de confrontatie met DVV’09. Vooraf was Groote Lindt gewaarschuwd voor het aanvallende spel van de nummer 2 van de Derde klasse E, die op de laatste wedstrijddag het kampioenschap liet ontglippen aan Halsteren.

Na de sfeeractie van de Groote Lindt-supporters startte Groote Lindt goed aan de wedstrijd en wist de eerste aanvalsgolf van DVV’09 te weerstaan. Daarna kon Groote Lindt het spelbeeld bepalen, maar wist dit niet om te zetten in een voorsprong op het scorebord. Ook in de tweede helft ontstond een open wedstrijd met twee teams die vooruit wilden voetballen. Groote Lindt werd echter steeds verder teruggedrukt voor de eigen goal. Het kantelpunt in de wedstrijd was de rode kaart voor Groote Lindt-speler Sonny Schouten na een onbesuisde verdedigende actie. DVV’09 greep de kans en scoorde binnen enkele minuten na de rode kaart tegen 10 Lindtenaren: 1-0. Groote Lindt ging “alles of niks” spelen met aanvallende wissels. Een vermeende handsbal in het strafschopgebied van DVV’09 werd door de scheidsrechter weggewuifd. Hierna eindigde de nacompetitie voor Groote Lindt. De Lindt kan terugkijken op een prima, maar wel wisselvallig seizoen waarin een aantal jonge spelers uit de eigen opleiding zijn ingepast.