PAPENDRECHT – De afgelopen maanden heeft een groep vrijwilligers, hard gewerkt aan de aanleg van een hindernisbaan op het terrein van VV Papendrecht. De opening was begin mei door Martin van Waardenberg (bekend van onder meer de film De Marathon, Ome Cor, Buurman Baasje uit Sesamstraat en van het cabaretduo Waardenberg en De Jong). Twee groepen kinderen deden de aftrap. Zij namen de baan als eerste vol enthousiasme in gebruik. Wat blijkt? Teamwork makes the dream work. (Foto’s: Stolk Fotografie)

 

Teamwork is het sleutelwoord bij voetbal, maar ook bij het nemen van de hindernissen van de hindernisbaan. En ook in het voortraject was teamwork belangrijk, bij het ontwerp, het bouwen en de samenwerking tussen VV Papendrecht en Bewust-Fit, de organisatie die de trainingen verzorgt. Voor leden van de club, maar ook voor derden.

 

Certificaat van waardering

Hans Jonker, voorzitter van VV Papendrecht, maakte het feest compleet met de uitreiking van het eerste Certificaat van Waardering van de club, en wel voor ‘De Buitenploeg’. De vrijwilligers van deze werkgroep werden met dit certificaat bedankt voor hun jarenlange inzet voor het onderhouden van de accommodatie, zowel binnen en buiten. Deze handige Harry’s (aldus Van Waardenberg) hebben bovendien een belangrijke rol gespeeld bij het bouwen van de gloednieuwe hindernisbaan.

 

Proefles meedoen?

Jerry Jansen is eigenaar en trainer bij Bewust-Fit in Alblasserdam. Zijn sportschool biedt personal training, groepslessen, bedrijfsfitness, krachttraining, yoga, cardioboksen en nog veel meer. Samengevat: alles voor een gezonde en fitte leefstijl, zowel fysiek als mentaal. De hindernisbaan in zijn eigen woonplaats bij VV Papendrecht is een mooie aanvulling hierop. “We starten met drie keer per week een training voor kinderen. Acht keer per week voor volwassenen waarvan vier keer bootcamp training en vier keer obstacle training.” Wil je een keertje vrijblijvend proberen? Dat kan. Jerry nodigt iedereen van harte uit om een proefles te komen doen. Aanmelden hiervoor kan via www.bewust-fit.nl.

Dit is een verhaal uit de laatste editie van Thuis in Papendrecht