DORDRECHT – Inwoners van de Dordtse binnenstad bieden op zondag 15 september allerlei vintage, brocante, boeken, kleding, speelgoed en huisraad aan voor de deur van hun eigen huis tijdens een nieuwe editie van de Dordtse Rommelroute. Al 132 adressen hebben zich aangemeld en de teller loopt nog op.

 

De rommelroute is op zondag 15 september tussen 09.30 en 17.00 uur. Fietsend of te voet kunnen de bezoekers struinen langs deelnemende adressen dwars door het oude stadscentrum. De teller staat inmiddels op 132 deelnemende adressen, maar loopt bijna dagelijks op. Het aanbod is altijd zeer divers: van huisraad tot vintage, brocante, boeken, kleding, maar ook speelgoed, fietsen, gereedschap en nog veel meer. Alle deelnemende adressen staan op de site van de rommelroute. Bezoekers komen tijdens de rommelroute ook langs talloze monumenten, pittoreske havens en historische straatjes. Om te verkopen is inschrijving via de site noodzakelijk, bezoeken is gratis.

De plattegrond met deelnemende adressen en alle overige informatie over deelname en bezoek is te vinden op www.rommelroutedordrecht.nl.