DORDRECHT – Een middag vol muziek, sfeer en gezelligheid op het terras van Rebel Rebel. Het restaurant op de Houttuinen organiseert zondagmiddag 1 september mini-muziekfestival Rebel Jazz met drie lokale funky jazzformaties. Bij slecht weer spelen de bands binnen. De optredens zijn van 13.30 tot 18.30 uur.

Tito Soul Jazz Party trapt Rebel Jazz af met een indrukwekkende show met de Hammond in de hoofdrol en de getalenteerde muzikanten Govert van der Kolm, Timothy van der Holst, Marco Hijl en Ton van der Kolk. Bereid je voor op een meeslepende jazzervaring vol soul en energie.

The Interplanetary Insects brengt onder leiding van Mark Eckhardt een unieke mix van funk en eigenzinnige ritmes die gegarandeerd het publiek in beweging zal zetten. Laat je meevoeren door hun dynamische en vernieuwende sound.

Groove Generation is een jonge en talentvolle band die bekend staat om zijn aanstekelijke grooves en zelfgeschreven nummers.

Tussen de liveoptredens door houden de dj’s van het Rebel Vinyl Club de sfeer erin met een selectie van jazz-, funk- en soulplaten. Perfect om even bij te komen en te genieten van de ambiance.