Ben je ondernemer en heb je personeel? Dan is dit de tijd om te kijken wat je dit jaar in je kerstpakket wil doen. Met een kerstpakket laat je je mensen weten dat je hun werk waardeert. Helaas wachten veel bedrijven heel lang met het bestellen van hun kerstpakketten waardoor de kans bestaat dat je ze niet op tijd geleverd krijgt. Om je alvast een eindje op weg te helpen, voorzien we je graag van inspiratie. Zo heb je in een mum van tijd een pakket samengesteld dat niet alleen leuk is om te krijgen, maar ook om te geven.

Een goed kerstpakket heb je zo samengesteld

Waarom zou je zelf iedere keer weer het wiel opnieuw uitvinden wanneer je ook gewoon te rade kunt gaan bij de specialist? Als je een goed kerstpakket wilt samenstellen, kijk dan eens op de site Maxilia.nl. Hier vind je een ruim aanbod aan producten die altijd in de smaak vallen. Zoals je zult zien, kun je hier terecht voor producten die gepersonaliseerd kunnen worden. We raden je aan om dit ook te doen, omdat je op deze manier ook nog reclame kunt maken voor je bedrijf. Aan opties in ieder geval geen gebrek. Wat dacht je van een heerlijke reep gemaakt van eerlijke chocola? Je kunt de wikkel van deze reep voorzien van een persoonlijke boodschap. Dit is een heel mooie manier om je personeel te danken voor hun inzet. Je kunt ook kiezen voor een chocolade kerstbal om goed in de sfeer te blijven.

Wees niet bang om een nuttig cadeau toe te voegen

Een goed kerstpakket bestaat uit een mix van allerlei dingen. Zorg dat er altijd iets lekkers in zit, maar zorg ook dat je producten toevoegt die nuttig zijn voor de ontvanger. Tijdens de wintermaanden kan het heel koud worden in Nederland, hoe leuk is het dan om een muts toe te voegen? Je kunt bij Maxilia mutsen bedrukken met het logo van je bedrijf. De ontvanger zal blij zijn dat hij tijdens koud weer een fijne muts heeft en terwijl hij hem draagt, maakt hij ook nog reclame voor je bedrijf. Je kunt ook kiezen om een jas te geven. Je kunt bij Maxilia mooie, warme winterjassen bestellen die je ook kunt voorzien van een opdruk. Probeer je ontwerp echter subtiel te houden, omdat de kans groot is dat je jas niet gedragen gaat worden wanneer iemand zich een wandelende reclamezuil voelt. Je kunt ook een designer inhuren om iets bijzonders te laten maken. Hoe mooier je ontwerp is, hoe leuker het is voor de ontvanger om je jas te dragen.

Pak uit met een leuke verpakking van je kerstpakket

De meeste kerstpakketten worden in dozen geleverd. Dit is misschien heel functioneel, maar het is ook een beetje saai. Wil je iets leuks geven, kies dan voor een leuke tas. Hierdoor snijdt het mes aan twee kanten. Ten eerste heb je een originele verpakking voor de cadeaus en ten tweede is een tas altijd handig. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een katoenen tas die je ook weer kunt voorzien van je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. Deze tas kun je eenvoudig overal mee naartoe nemen, of je nu naar de supermarkt gaat of wanneer je een tas nodig hebt om je flessen naar de glasbak te brengen. Liever een hoogwaardige tas? Kies dan voor een rugzak waar je ook je laptop eenvoudig in mee kunt nemen. Je ziet het: een leuk en functioneel kerstpakket samenstellen is zo klaar. Bekijk de mogelijkheden even op de site van Maxilia en bestel je producten vandaag nog.