DORDRECHT – Op zaterdag 21 en zondag 22 september wordt, na een groot succes in 2023, de tweede International Skate Dordrecht verreden in de Optisport Sportboulevard Dordrecht. Tijdens dit wedstrijdweekend zullen kunstrijders van dertien nationaliteiten in diverse categorieën hun küren rijden. Er zal gejureerd worden door een internationaal jurypanel met technische ondersteuning door de KNSB. Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht organiseert deze wedstrijd voor de tweede keer in september en zal deze jaarlijks te laten terugkeren in Dordrecht.

Naast de internationale rijders in diverse categorieën zullen ook de toppers van de organiserende vereniging deelnemen. De vereniging mag zich verder verheugen met de inschrijving van het Nederlandse ijsdanspaar Chelsea Verhaegh en Sherim van Geffen. Deze Nederlands kampioenen zullen de discipline ijsdansen senioren vertegenwoordigen in Dordrecht. De wedstrijd start op beide dagen om 08.00 uur en zal rond 19.00 uur met een prijsuitreiking worden afgesloten.

 

Publiek is zeer welkom op de tribunes. De entree is gratis. Wedstrijdinformatie en informatie over de Dordtse kunstrijvereniging is te vinden op www.ddd-kunstrijden.nl.