DORDRECHT – Op Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en station Dordrecht is personeel van NS op zoek naar nieuwe collega’s. Naast alle wervingscampagnes die NS al heeft, neemt het personeel ook zelf het initiatief om op zoek te gaan naar conducteurs, machinisten, monteurs en veiligheid- en servicemensen. (Foto: NS)

 

Op Rotterdam Centraal is een pop-up store geopend waar iedereen binnen kan lopen. NS’ers staan er tot en met zondag om vragen te beantwoorden en iedereen enthousiast te maken voor een baan bij NS. Op Den Haag centraal is een tent in de vorm van een trein neergezet. Ook daar ontvangen NS’ers iedereen die meer wil weten over het werken bij NS. Op station Dordrecht is een standje ingericht bij de ingang van het station. Ook daar vertellen NS’ers hoe de reis van morgen bij jou kan beginnen.

 

De arbeidsmarkt is nog steeds krap en daarom blijft NS doorgaan met werven. Door pensioneringen, verloop en een uitgebreidere dienstregeling hebben we ook in de toekomst voldoende personeel nodig.