DORDRECHT – Jeroen Barella is trots op wat hij sinds november 2004 heeft opgebouwd met Bruna Sterrenburg. Met zijn team van medewerkers, en sinds 2014 met mede-eigenaar Vicky de Bruin. Samen bouwden ze het uit tot de prachtige winkel die het nu is. Maar nu moet hij hem noodgedwongen, maar met alle vertrouwen, doorgeven. 

 

Heel lang was het de grote droom van Jeroen om de winkel uit te breiden. Tegelijkertijd met de uitbreiding en vernieuwing van het winkelcentrum kwam die droom vorig jaar uit. Bruna Sterrenburg werd ongeveer twee keer zo groot. Het resultaat was een ruime, goed gesorteerde boekhandel, waar je ook aan het juiste adres bent voor kranten, tijdschriften en loten, voor papier- en schrijfwaren, wenskaarten, schoolartikelen, inktcartridges, cadeaucards, geschenken en een ruime collectie (educatieve) spellen en puzzels. De uitbreiding van 130 naar liefst 300 vierkante meter bood ook ruimte voor de komst van een ING-servicepunt. Het was al een servicepunt van PostNL. Een zeer complete winkel dus en van grote waarde in het winkelcentrum.

 

Dankbaar

De droom kwam dus uit, maar Jeroen kan er niet lang van genieten. Hij werd ziek en dit bleek ongeneeslijk te zijn. Hij heeft er voor gekozen om de regie in eigen hand te nemen en vrijdag 11 oktober afscheid te nemen van het aardse leven. “Ik ben erg dankbaar dat ik dit allemaal nog heb kunnen meemaken en ik wil mijn klanten danken voor bijna twintig jaar trouwe klandizie, steun en gezelligheid. Per 28 oktober draag ik de winkel in vol vertrouwen over aan Gabrielle Slot, de huidige bedrijfsleidster van Bruna Sterrenburg. Daarmee komt een grote wens van mij uit en ik hoop dat de klanten net zo trouw bij haar zullen komen als ze bij mij deden.” Gabrielle is gedreven om Jeroens werk voort te zetten en hoopt dat hij trots op haar zal neerkijken.” Het voornemen is dat Vicky de andere Bruna-winkel in Papendrecht gaat voortzetten.

 

Wie dat wil, is welkom om op vrijdag 18 oktober om 15.00 uur op de Essenhof afscheid te nemen van Jeroen. Beide winkels zijn deze dag gesloten.