DORDRECHT – Aakash Kapoor nam begin vorig jaar het bijzondere en succesvolle fitnessconcept fit20 in Dordrecht over. Nu lanceert hij, in het verlengde daarvan, hier ook gezonde maaltijdservice Maaltijd Compleet.

“Ik ben eigenaar van fit20 Dordrecht, een sportschool middenin het centrum van Dordrecht, die al tien jaar bekend staat om persoonlijke begeleiding en krachttraining”, vertelt Aakash. “Ik krijg regelmatig vragen van mijn klanten over gezond eten. Wat kun je het beste eten na een training of hoe kan je afvallen dankzij andere voeding? Vaak willen ze verandering aanbrengen in hun eetpatroon, gevarieerder en gezonder eten. Maar dat lukt helaas niet altijd wegens tijdgebrek of motivatie. Vaak zien mensen het koken niet zitten. Voor hen kunnen de verse en gezonde maaltijden van Maaltijd Compleet een uitkomst zijn. Maar ook voor alleenstaanden of kleine huishoudens, of senioren die zelf hun maaltijden niet meer (kunnen) bereiden. Ik kwam via een klant van fit20 in aanraking met Maaltijd Compleet en besloot de samenwerking te starten.”

Dagelijks vers en gezond

Aakash is enthousiast over het nog vrij nieuwe, snel groeiende concept: “De maaltijden van Maaltijd Compleet worden iedere dinsdag vers bereid door chefs en dezelfde dag nog door de bezorger gekoeld aan huis afgeleverd. Je hoeft dus geen boodschappen meer te doen én niet meer te koken, maar kunt wel dagelijks genieten van een verse en gezonde maaltijd. De maaltijden zijn kant-en-klaar. Je warmt ze eenvoudig op in de oven of magnetron. Maaltijd Compleet staat voor vers, gezond en scherp geprijsd.”

Proefbox

Maaltijden, die vijf dagen in de koelkast bewaard kunnen worden, kunnen online, telefonisch of via de bezorger worden besteld. Aakash: “Dinsdag is onze vaste leverdag. Nieuwe klanten kunnen een proefbox bestellen om het uit te proberen. Deze kost 19,95 euro en bestaat uit drie hoofdgerechten, je mag zelf je proefbox samenstellen. Er wordt rekening gehouden met alle wensen en je kunt aangeven als je bepaalde allergieën of intoleranties hebt. Je zit niet vast aan een abonnement en je betaalt pas bij ontvangst van de maaltijden.”

Voor meer informatie: www.maaltijdcompleet.nl, aakash@maaltijdcompleet.nl of bel tel. 078-2032810.