Staat er op korte termijn een dagje naar Rotterdam op de planning? Bijvoorbeeld omdat je een date hebt met je partner, omdat je dan een leuk dagje met de familie wilt organiseren of omdat er een spetterend vrijgezellenfeest aan begint te komen? Je komt er dan maar al te graag alles over te weten. Combineer je graag cultuur en een dagje shoppen met elkaar? Dan zijn er een paar dingen die zeker niet mogen ontbreken. Je komt er in dit blog wat meer over te weten.

Start je dag met een bezoek aan de Markthal

Een van de eerste dingen die je kunt doen, na het parkeren van de auto in de parkeergarage Rotterdam? Dat is het bezoeken van de Markthal. Deze enorme overdekte hal bruist van het leven. Je kunt er tal van lekkere gerechtjes en drankjes kopen. Maar ook het imposante gebouw is al een bezoek waard. Je kunt de Markthal erg makkelijk zelf bezoeken met je gezelschap, maar vandaag de dag worden er ook meerdere tours georganiseerd. En zo kun je er zeker van zijn dat je helemaal wordt ontzorgd. Wel zo fijn als je met een grotere groep op pad gaat.

Verken Rotterdam vanaf het water en neem een watertaxi

Een andere erg leuke manier om Rotterdam te ontdekken na het parkeren Rotterdam? Dat is natuurlijk vanaf het water. Stap in een watertaxi en bewonder de prachtige en indrukwekkende skyline van de stad. De metershoge futuristische gebouwen laten Rotterdam haast aanvoelen als een wereldberoemde metropool. Eén ding is zeker. Hier kijk je vast en zeker je ogen uit. Het is vast en zeker een onvergetelijke ervaring die je dag in de stad helemaal compleet gaat maken.

De slenter door de prachtige Witte de Withstraat in Rotterdam

Een van de leukste gebieden van Rotterdam die je kunt bezoeken? Dat is toch wel de prachtige Witte de Withstraat in Rotterdam. Dit is zonder twijfel de ideale plek voor een drankje. Maar de wijk barst ook nog eens van de leuke winkels en prachtige en oude statige panden. Niet zo gek dat de wijk direct erg knus en gezellig aanvoelt. Weet je op dit moment al goed hoe je invulling gaat geven aan je dagje uit naar Rotterdam? Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen en te zien. Wel zo leuk om te weten natuurlijk.