DORDRECHT – Op zondagmiddag 26 januari 2025 vindt de tweede editie van Muziek rond de Reeweg plaats. Een gratis muziekfestival met concerten in huiskamers in de Indische Buurt, het gebied tussen Krommedijk, spoor en Bankastraat.

Muziek rond de Reeweg is op zoek naar bewoners in de Indische Buurt die hun huiskamer hiervoor willen openstellen. Ook zoekt de organisatie nog bands en artiesten die willen optreden. Muziek rond de Reeweg is muzikaal zeer divers, alle genres zijn welkom. Van klassiek en jazz tot intieme luisterliedjes en gitaargeweld. De organisatie houdt zo veel mogelijk rekening met de muzikale voorkeur van de hosts van de huiskamer. Als bewoners een muzikant/band kennen die wil spelen in hun huiskamer kan de organisatie dit faciliteren.

Aanmelden

Geïnteresseerde bewoners en/of artiesten kunnen zich vóór vrijdag 15 november opgeven door middel van een email naar muziekronddereeweg@gmail.com.

Drie keer half uur

Tijdens Muziek Rond de Reeweg kunnen bezoekers kosteloos in diverse huiskamers live optredens bezoeken. Iedere huiskamer heeft een eigen band/muzikant die drie keer een half uur optreedt. De optredens vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. Muziek rond de Reeweg creëert met dit concept leuke nieuwe contacten en een gezellige muzikale middag met buren, vrienden en (on)bekenden.