DORDRECHT – De magazijnverkoop bij Mixs Mode in Dordrecht biedt een schatkamer aan topmerken tegen sterk gereduceerde prijzen. Van bekende A-merken tot nieuwe collecties.

 

Het is weer tijd voor koopjesjagers om hun kans te grijpen! De jaarlijkse magazijnverkoop van Mixs Mode is van start gegaan, een geliefde traditie die tweemaal per jaar plaatsvindt. Van dinsdag 8 oktober tot en met zaterdag 2 november kunnen modeliefhebbers genieten van kortingen tot wel 80 procent op bekende A-merken, zoals Marc Aurel, Joseph Ribkoff, Esqualo, Caroline Biss, Milestone, Arma, Backstage en nog veel meer.

 

Eigenaren  Marcel en Wilma Weber hebben deze verkoop in het leven geroepen om plaats te maken in de winkels in Dordrecht en Zwijndrecht voor de aankomende collectie. Het assortiment omvat nieuwe kleding voor dames, in maten variërend van 32 tot 48, en vertegenwoordigt een collectie die past bij jong en oud. Er is gelegenheid om de kleding te passen en een team van stylistes staat klaar om de klant te helpen.

 

De verkoop, die plaatsvindt aan de Ambachtstraat 3 in Dordrecht, biedt exclusief nieuwe collecties en wordt benadrukt als geen outlet, maar een kans om hoogwaardige kleding te bemachtigen tegen aanzienlijke kortingen. Met dagelijks nieuwe toevoegingen aan het assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos voor wie op zoek is naar modepareltjes. De verkoop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur.