DORDRECHT – Op woensdag 30 oktober is de allereerste Kunstmin Kids Dag, een dag vol creatieve workshops in combinatie met de voorstelling MaxTaks ‘Het best bewaarde geluid ter wereld’ (vanaf 5 jaar). Kunstmin Kids is de nieuwe kinderafdeling van Schouwburg Kunstmin en biedt kinderen en families een ervaring vol theaterplezier. (Foto: Esther de Boer)

 

Tijdens de Kunstmin Kids Dag kunnen kinderen vanaf 5 jaar niet alleen genieten van de voorstelling, maar ook zelf aan de slag gaan. De dag begint met een workshop waarin kinderen hun eigen soundtrack leren maken en deze aan hun ouders presenteren. Na de voorstelling volgt er een spannende geluidenworkshop, gegeven door de acteurs uit de voorstelling zelf.

 

Met Kunstmin Kids kunnen kinderen samen met hun ouders de magische wereld van theater, muziek en creatieve workshops ontdekken. Rondom de jeugdvoorstellingen in de schouwburg en tijdens de schoolvakanties organiseert Kunstmin allerlei activiteiten. Voorafgaand aan een voorstelling kunnen kinderen bij de kassa een speurtocht halen of in het theatercafé knutselen en tekenen. Tijdens speciale Kunstmin Kids-dagen kunnen kinderen hun talenten ontdekken, een kijkje achter de schermen nemen of een vlog maken over hun belevenissen bij Kunstmin.

 

Deelname aan de Kids Dag is voor kinderen gratis. Kijk hier voor aanmelden en meer info.