DORDRECHT – Deze maand start Monster Auto als Cars&Joy dealer. Monster is een bekende naam in Dordrecht, gevestigd aan de Ploegstraat 9. Monster Auto is naast Cars&Joy dealer ook dealer van Fiat en Chevrolet.

Monster Auto is het bedrijf van Kor en Ad Monster. Vanuit historie is er een voorliefde voor occasionverkoop bij Monster. “Cars&Joy zorgt voor een professionele aanpak van occasions binnen ons bedrijf. Door het te zien als merk krijgt het alle aandacht dat het verdient. Het is voor ons ook een kans om zowel voor verkoop als onderhoud met nieuwe klantengroepen aan de slag te gaan. Alle merken zijn bij ons welkom”, aldus Kor Monster.

Inkoopkanalen

Cars&Joy is blij met de nieuwe vestiging in Dordrecht. Het is een mooie locatie met enthousiaste ondernemers. Cars&Joy kent goede inkoopkanalen waardoor er voor klanten veel keuze is uit goede gebruikte occasions. Kor Monster: “Wij  kunnen ook heel makkelijk inkopen van collega Cars&Joy dealers. Zo hebben wij altijd de juiste voorraad. Verder kennen we voor alle merken vastgestelde onderhoudstarieven zodat iedereen vooraf weet waar hij of zij aan toe is. De voordelen voor onze klanten zijn enorm. Hier gaat iedereen plezier aan beleven en daarmee is gelijk de “JOY” in de bedrijfsnaam duidelijk gemaakt.”

Over Cars&Joy

Cars&Joy is een franchise formule voor de verkoop en het onderhoud van gebruikte auto’s. Het kopen van een auto moet een feest zijn. Cars&Joy maakt de aanschaf van de auto niet alleen leuk. Cars&Joy ontzorgt en biedt landelijke garantie, pechservice en zorgt voor de autoverzekering. Bovendien staat de moderne werkplaats van Cars&Joy zes dagen per week voor klanten klaar. Buiten de openingstijden is Cars&Joy beschikbaar voor offertes en afspraken via www.carsenjoydordrecht.nl.