ZWIJNDRECHT –

“Bewoners van bejaardenhuizen, zorginstellingen of andere woonvormen willen er natuurlijk ook graag leuk en modieus uitzien”, zegt eigenaresse Marcia Bijl. “Als zij niet naar ons kunnen komen, komen met alle plezier naar hen toe om onze collectie te laten zien en modeadviezen te geven. Speciaal voor deze klanten kopen we extra draagbare kleding in, buiten onze bestaande collectie om. Behalve praktisch is het ook heel gezellig om bij de klanten langs te gaan. Wanneer zij toch liever naar de winkel willen komen, kijken we of we vervoer voor hen kunnen regelen.  Voor veel mensen is deze speciale service belangrijk.”

Persoonlijk

Grandiva heeft geen webshop. Een bewuste keuze, zegt Marcia Bijl. “Misschien zijn we daarin tegendraads. Maar het is toch veel prettiger om rustig rond te kijken, kleding te passen en er zeker van te zijn dat je met een goede aankoop naar huis gaat? Wij merken dat klanten persoonlijk contact en eerlijk en goed advies echt waarderen. Mede daardoor hebben we het afgelopen jaar veel nieuwe klanten gekregen. Er hangt een ontspannen sfeer in de winkel en de dames blijven graag wat langer rondkijken en een kopje koffie of thee drinken.” Grandiva heeft een ruime keuze moderne damesmode van verschillende merken in de maten 42 tot en met 64. “In onze collectie is er voor ieder budget en elke gelegenheid een leuke en betaalbare outfit te vinden. Geschikt voor ieder type vrouw, van jong tot oud. Daarnaast hebben wij in onze koopjeskelder het hele jaar door prettig geprijsde kleding en kan je voor 50 euro drie stuks uitkiezen.”

Zes dagen per week

Modestudio Grandiva aan het Veerplein 19 is zes dagen per week geopend: maandag van 13.00 tot 17.00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur (donderdag koopavond tot 20.00 uur.) op. Meer informatie: www.grandiva-mode.nl.