DORDRECHT – CamperVille presenteert zijn mooie aanbod jong gebruikte campers sinds maart in een nieuw pand aan de Kreekweg, hoek Wieldrechtseweg. Komend weekend is iedereen tijdens de open dagen op zaterdag 20 en zondag 21 april welkom in de showroom.

De camper is sterk in opkomst. Steeds meer mensen stappen over van de caravan naar de camper. Je bent mobieler en flexibeler tijdens de reis. Lekker rondreizen met het ultieme gevoel van vrijheid. Bovendien is de reis ook comfortabeler dan met een caravan die je achter je aan trekt. Door heel Europa zijn er heel veel, voordelige overnachtingsplaatsen voor campers.

Jong gebruikt

Wie wil overstappen naar een betrouwbare en mooi geprijsde camper is bij CamperVille aan het goede adres. Met een vloeroppervlakte van maar liefst 1400 vierkante meter is de showroom de grootste in Zuid-Holland. Alle merken zijn vertegenwoordigd en alle modellen zijn jong gebruikt (de grote afschrijving is dus al gedaan), volledig op alle technische en motorische punten nagelopen, APK-gekeurd, schoon en glimmend. Alle prijsklassen zijn vertegenwoordigd. Overstappers kunnen hun caravan inruilen, maar er zijn bijvoorbeeld ook inruilmogelijkheden voor auto’s.

Hapje en drankje

CamperVille is ook het adres voor het inbouwen van accessoires en het verzorgen van reparaties en servicebeurten. Daarnaast biedt CamperVille op zijn terrein uitgebreide stallingsmogelijkheden voor caravans en campers voor buiten het seizoen. Op de website www.camperville.nl is het hele aanbod aan campers terug te vinden. En komend weekend is iedereen op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur welkom om ze live te komen bekijken in de showroom. Er staat een hapje en een drankje klaar voor de bezoekers en voor de kinderen een indrukwekkend springkussen.