HOOGVLIET – Wie op zoek is naar zijn of haar ideale keuken of badkamer, volgens de laatste trends en met de nieuwste apparatuur, is bij Grando Hoogvliet aan het juiste adres. De Dordtse eigenaar Jan Blom verwelkomt ook graag klanten uit de Drechtsteden. Deze maand geldt er leuk voorjaarsvoordeel in zijn showroom.

Betaalbaar keuken- en baddesign. Dat is in het kort wat Grando te bieden heeft. “Wij hebben een enorm assortiment op het gebied van keukens, vloertegels, badkamers en accessoires in onze1700 vierkante metergrote megastore”, vertelt Jan Blom. “Met voor ieder wat wils. Voor iedere smaak, van nostalgisch tot modern en van eigentijds tot design, maar ook voor vrijwel iedere beurs.” Deze maand kunnen klanten profiteren van speciale voorjaarsacties: bij aankoop van een keuken wordt een stoomoven cadeau gedaan. Daarmee maak je snel de meest smakelijke en gezonde maaltijden. Voor badkamerkopers geldt er aantrekkelijk Whirlpool-voordeel. Deze maand heeft het bubbelbad van dit merk namelijk tijdelijk dezelfde prijs als een standaardbad. Beide acties zijn geldig tot en met 28 april, bij aankoop van een complete keuken of badkamer. Daarnaast heeft Grando een speciale actiekeuken en -badkamer ontwikkeld. Deze worden momenteel extra in het zonnetje gezet.

Renovatie

Grando Hoogvliet kan de klant helemaal ontzorgen, zegt franchisenemer Jan Blom, die al 35 jaar in de branche actief is. “We doen alles met eigen ervaren monteurs en staan voor snelle service. We kunnen alles uit handen nemen als de klant dat wil. Van het slopen van de oude keuken of badkamer, het omleggen van leidingen en stukadoorswerk tot de complete installatie. Verder staan wij voor transparante prijzen, dus zonder verrassingen voor de klant.” Een nieuwe look voor keuken of badkamer kan ook minder ingrijpend worden aangepakt door te kiezen voor renovatie. De keuken of badkamer kan al gemoderniseerd worden met een paar ingrepen. Bijvoorbeeld door vervanging van de keukenapparatuur. Grando levert inbouwapparatuur tegen aantrekkelijke prijzen.

Kennismaken

Jan Blom en zijn zeven ervaren adviseurs nodigen iedereen uit kennis te komen maken met Grando Hoogvliet. Dat kan van maandag tot en met zaterdag en iedere eerste en laatste zondag van de maand. Daarnaast is het ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. De winkel is de komende tijd extra geopend op de zondagen 28 april en 5 mei en op tweede pinksterdag, telkens vanaf 11.00 uur. Neem op de A15 afslag 17 (Hoogvliet), na 100 meter links aanhouden en de snelweg over (industrieterrein Gadering).