REGIO – Waterbus, dat de veerdiensten tussen Dordrecht-Rotterdam en in de Drechtsteden verzorgt, heeft in samenwerking met Dordt Centraal een speciale voorjaarsaanbieding.

Een hele dag onbeperkt reizen naar alle haltes voor één persoon. Normaal kost dat 12,50 euro, met deze actie slechts 6,95! De Ervaarkaart is geldig tot en met 12 mei 2013 en het aanbod geldt zolang de voorraad strekt. Bestel je Ervaarkaart(en) dus nu op www.waterbus.nl/lezersaanbieding.

Dagje uit

Waterbus vaart iedere dag met meerdere snelle veerschepen tussen Rotterdam en Dordrecht en de Drechtsteden. Je kunt daardoor snel en comfortabel naar school of het werk, maar ook een gezellig dagje uit gaan. Naar bijvoorbeeld Rotterdam, Dordrecht, Kinderdijk of de Hollandse Biesbosch. En de fiets mag gratis mee. Reizen met de boot is een makkelijke en vooral ook leuke manier om de stad in of juist uit te gaan. Zonder stress, files of parkeerproblemen. Scherend over het water, snel naar de plaats van bestemming.

Aqualiner en Waterbus

Aqualiner is de snelle veerdienst in Rotterdam tussen Erasmusbrug, Katendrecht, St. Jobshaven en Heijplaat-RDM. Met snelle schepen wordt dagelijks gevaren. Net als bij de Waterbus mag ook hier de fiets gratis mee. Waterbus is het grootste openbaar vervoer netwerk over water in Nederland. De snelle schepen zorgen 365 dagen per jaar voor een comfortabele en leuke reis in de Drechtsteden en naar Rotterdam. De OV-chipkaart is geldig aan boord van Waterbus, er zijn ook losse (dag)kaarten verkrijgbaar.